www.itmedia.sk
O . O
.
O . O
. Nyitólap Katalógus Árlista Nagyker Festék kereső Fórum Akciók Tájékoztató Hírlevél rss feedRSS E-mail értesítések .
. . .
NAGYKERESKEDELMI, VISZONTELADÓI OLDAL
Eleget téve az egyre növekvö igényeknek, elindítjuk a cég nagykereskedelmi részlegét is.
Jelenleg kétféleképpen tudunk viszonteladót kiszolgálni:
1. Nemzetközi adószámra kiállítjuk a 0%-os ÁFA-s számlát, ami után a viszonteladónak kell megkérnie és megfizetni az ARTISJUS jogdíjat magyarországon. Ehhez szükséges a nemzetközi adószám kiváltása, mert csak erre lehet 0%-os számlát kiállítani. Ennek az adószámnak a megkérése egy formanyomtatvány kitöltése, és minden kérvényezö megkapja.
2. Magyarországi partnercégünkün keresztül átvállaljuk az ARTISJUS matrica kiváltását, és már magyarországi forgalombahelyezéssel, szabályos nagykereskedelmi forgalomban, ARTISJUS matricával ellátva, magyarországi ÁFA-s számlával szállítjuk az árut, amivel a viszonteladónak már semmi egyéb teendöje nincs, csak az értékesítés. Ezesetben a minimális rendelés 4000 lemez.
Amennyiben az elsö megoldás árai érdeklik, akkor e-mailben írja meg a konkrét igényt áru és mennyiségi igény megnevezésével, valamint az egyéb szállítási feltételekkel, és személyre szabott árajánlatot adunk. Egyedi árajánlatot csak minimum 200 EUR értékü rendelésre adunk, azalatt a weboldalon feltüntetett árak az irányadóak. Cím: nagyker@itmedia.sk
A végleges ár kiszámításában a szállítási költség is komoly szerepet játszik, ezért a házhozszállításon kívül lehetöség van még átvételre a raktárunkban (SAHY, szlovákia, Budapesttöl 80 Km északra) illetve Budapesten, egyeztetett helyen és idöpontban. Ez az opció azonban KIZÁRÓLAG a 2000 EURO feletti rendelésekre érvényes, az ez alatti rendeléseket csak futárszolgálattal küldjük el!
Amennyiben a második lehetöség irányárai érdeklik, úgy egy konkrét megrendeléssel kérjen árajánlatot a nagyker email címen. (minimum 4000 lemez vegyesen, CD-DVD)
.
O . O