www.itmedia.sk
O . O
.
O . O
. Nyitólap Katalógus Árlista Nagyker Festék kereső Fórum Akciók Tájékoztató Hírlevél rss feedRSS E-mail értesítések .
. . .
Rendelés leadás a webshopon keresztül lehetséges.
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 15-18 óra között:
+36 21 2525 422

Kérdések, vélemények, reklamációk: info@itmedia.sk FIGYELEM, e-mailben semmilyen formában nem fogadunk el megrendelést, ezért kérjük használja a webshopot rendelése leadására!

FIGYELEM, freemail.hu és citromail.hu email címekre NEM TUDUNK válaszolni a jelzett szolgáltatók inkompetenciája miatt, mivel képtelenek használhatóan beállítani a levelezőszervereiket, és így visszapattannak a leveleink, illetve sokszor meg se kapjuk az ezen címekről érkező leveleket, kérjük KOMOLYAN fontolja meg hogy más szolgáltatót használ ha e-mailben szeretne velünk kommunikálni! (Ajánlott szolgáltató: gmail)

A feltüntetett árak a FIZETENDŐ árak, és EURO-ban vannak megadva, az aktuális napon érvényes árfolyammal vannak beszorozva. Forinttal fizetés esetén a rendelés leadásakor érvényes árfolyammal lesz kiszámolva az összeg.


Budapesti futár: A Budapesti futárszolgálatos házhozszállítás munkanapokon elérhető, azonban nem minden nap mennek a futárok minden kerületbe, ezért rendeléskor érdeklődjön telefonon hogy melyik nap várhatja a kézbesítést. A Budapesti házhozszállítás olcsóbb mint a Sprinter futárszolgálatos szállítás!ECO CSOMAGPONT: Figyelem, az ECO csomagpont attól ECO, mert nem minden nap van nyitva, csak amikor van megfelelő számú átadandó csomag és rendelkezésre álló munkatárs. Az ECO csomagpont a garanciaponton található: 1043 Budapest, 4. ker., Berda József utca 12. (5 perc kényelmes séta Újpest Városkapu metrómegállótól) Nyitvatartási menetrendterdet, fényképeket a www.garanciapont.hu weboldalon talál. FIGYELEM, a csomagpontot külsõ cég üzemelteti, termék megtekintésre nincs lehetõség, mivel NINCS KÉSZLET semmiből sem a helyszínen! A csomagponton kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyás fizetést NEM ÁLL MÓDJUKBAN elfogadni! Telefonon a központi számainkon lehet érdeklõdni a csomag beérkezésérõl (a legtöbb esetben a rendelés telefonos visszaigazolását követõ munkanapon már átvehetõ a csomag, kivételes esetben még aznap is akár, este 17-18 között). A megrendelések csomagpontra történő beérkezéséről értesítő e-mailt küldünk ki, amennyiben megadta az e-mail címét. Kérjük, a megrendelés végösszegét pontosan készítse elő, mert nagyobb címletből nem mindig tudnak visszaadni az átvevőhelyen dolgozók.


eLogisztika Csomagpont CÍME ÉS ELÉRHETŐSÉGE:
FIGYELEM, 2022 Február 17-én lesz utoljára nyitva ezen a címen, utána ÁTKÖLTÖZIK az új címre, 2022 Február 18-án (PÉNTEK) NEM lesz nyitva a csomagpont!!!
Webshop Logisztika 1066 Budapest, VI. ker., Teréz krt. 32, udvarban középen jobbra. (4 perc gyaloglás a Nyugatitól) Telefonszámot a csomagponthoz a visszaigazoló e-mailben küldünk, mivel sokan a csomagpontot hívták fel termékek miatt, amiben Ők egyértelműen nem tudnak segíteni, mivel külsős cég.


Nyitva tartás:
Hétfő 11-18h
Kedd 10-17h
Szerda 10-17h
Csütörtök 10-17h
Péntek 10-17h
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Figyelem, minden hónap első péntekén ZÁRVA tart! (2022 05.06., 06.03., 07.01., 08.05, 09.02.,10.07., 11.04., 12.02.!!!) (a nyitvatartás érvényes 2022 Április 19-től)

FIGYELEM, a csomagpontot külsõ cég üzemelteti, garanciális ügyintézésre vagy termék megtekintésre nincs lehetõség! A csomagponton kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyás fizetést NEM ÁLL MÓDJUKBAN elfogadni! Telefonon a központi számainkon lehet érdeklõdni a csomag beérkezésérõl (a legtöbb esetben a rendelés telefonos visszaigazolását követõ munkanapon már átvehetõ a csomag). A megrendelések csomagpontra történő beérkezéséről értesítő e-mailt küldünk ki, amennyiben megadta az e-mail címét. FONTOS, hogy a csomagokat a csomagpont nyitvatartási ideje alatt szállítjuk be, ezért a rendelés véglegesítését követõ munkanap délben még NEM ELÉRHETÕEK! Tanácsként azt tudjuk ajánlani, hogy 14 óra után próbálkozzanak a csomag átvételével, illetve indulás előtt érdeklődjenek telefonon, amennyiben nem kaptak e-mailt. Kérjük, a megrendelés végösszegét pontosan készítse elő, mert nagyobb címletből nem mindig tudnak visszaadni az átvevőhelyen dolgozók.PICKPACKPONTI ÁTVÉTEL:

A pickpack pont egy országos hálózattal redelkező csomagpont szolgáltatás, melynek segítségével a legközelebbi RELAY, inmedio boltban, vagy ÖMV kúton lehet átvenni a csomagot. A megrendelt termékeket mi csomagoljuk, majd eljuttatjuk a pickpack pont központi raktárába, ahonnan kiszállítják az előre kiválasztott átvételi pontra. Ha szeretné megtekinteni hogy hol található átvevő pont az ön közelében, kattintson a pick pack pont logóra és írja be a település nevét! Figyelem, a csomagok a megrendelés utáni második munkanaptól vehetőek át a kiválasztott helyen! (A beérkezés pontos dátumáról SMS értesítést kap partnerünktől) A csomagot csak teljes egészében lehet átvenni! Garanciális visszaküldésre jelenleg a pickpack ponton keresztül nincs mód. A pickpack pont egyik nagy előnye, hogy például nonstop benzinkutakon a csomagot is éjjel-nappal át lehet venni, hétvégén is.
Tájékoztató jellegű minta számitás a dijra, a konkrét összeg kijelzésre kerül a rendelés leadása előtt a kosárnál:

A pickpack pont díja 50 euró. (kb. 18000 Ft.) Amennyiben akciós a héten, úgy az látható a kosárnál, illetve a hirlevélben is kiküldjük. Mint minden egyéb szállítási módnál, itt is a rendelés értékével arányosan adunk kedvezményt a szállítási díjból. FIGYELEM! A pickpackponton maximum 5 munkanapig tárolják a csomagot, ezután visszáruzzák! Amennyiben nem veszi át a megadott időn belül, 2000 Ft stornódíjat számolunk fel! A pickpackpontra MAXIMUM 50x50x50cm méretű csomagot lehet feladni, 20 Kg súlyig darabonként. Amennyiben a megrendelés bármelyik paramétere meghaladja ezt a limitet, úgy szétbontjuk a csomagot, és több darabban adjuk fel, ilyenkor a szállítási díjat is többször számoljuk fel. Ilyen esetekben a szállítási díj ingyenes határa is annyiszorosára változik, ahány csomagra szétbontjuk a megrendelést.


SPRINTER
A SPRINTER futárszolgálattal együttműködve a futárszolgálatos csomagjaink 80%-a már másnap megérkezik az ország bármely településére, de legkésőbb 2 munkanapon belül. Szolgáltatásuk rugalmas, korrekt és pontos, ezért 2012 November 1-étől ők szállítják a magyarországi csomagjainkat. A szállítás díja megtalálható a szállítási díj táblázatban.


Barion bankkártyás fizetés - Ingyenes!

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.
Hamarosan elérhető az IT Media ügyfelei részére is!

Bővebb információért kattintson a barion logóra:

Barion kártyás fizetési rendszer


Cégünk a Szlovákiai Slatina településen található. Magyarországra futárszolgálattal tudjuk küldeni a megrendelt árut. Személyes átvételre Szlovákiában jelenleg nincs mód, kivétel nagytételes vásárlás esetén. Vevőink kérésének eleget téve partnercégünk közreműködésével 2011 November 1-től lehetőség nyílik a megrendelés budapesti csomagponton történő átvételére is.


A honlapon található termékfotók tájékoztató jellegűek, ezért semmilyen garanciát nem tudunk arra vállalni, hogy a képen látható terméket szállítjuk. Igyekszünk időről időre frissíteni a termékek fotóit, ám sajnos a gyakori design változások miatt nem minden esetben azonos a készleten lévő termék a fotón láthatóval. Ha nem biztos valamiben, kérjük ne a fénykép és ne is csak a termékleírás alapján válasszon, hanem kérje segítségünket telefonon, e-mailben vagy fórumunkon!


FIGYELEM! 2010 November 1-től a garanciális bevizsgálásra visszaküldés az alábbiak szerint módosul: Garanciális bevizsgálásra visszaküldeni terméket kizárólag saját futár által történő egyéb rendelés kézbesítése esetén lehetséges díjmentesen. Amennyiben rendelés nélkül kívánja visszaküldeni a terméket bevizsgálásra, azt kizárólag TELJES SZÁLLÍTÁSI DÍJ megfizetése mellett teheti meg, amely díjazása a következő: Budapest 800 Ft, vidék 3000 Ft, csomagpont 600 Ft. Ez az összeg minden esetben az átadáskor ELŐRE fizetendő. Ha ez a szállítási feltétel nem felel meg, akkor nemzetközi, tértivevényes, NEM UTÁNVÉTES csomagban lehet hozzánk eljuttatni a bevizsgálandó terméket, szlovákiai telephelyünkre címezve. FIGYELEM, a csomagponton kizárólag személyesen lehet csomagot átadni, postai elküldésre nincs mód, mivel a visszaküldési díjat nem tudják beszedni! Amennyiben mégis postán vagy egyéb úton küldene csomagot a csomagpontra, azt ott nem fogják átvenni, illetve a "bedobott" csomagokat megsemmisítik!

FIGYELEM!!! GARANCIÁLIS FELTÉTELEK: Bevizsgálásra visszaküldeni terméket csak az alább megtalálható dokumentumnak megfelelö formátumban lehet! http://www.itmedia.sk/GARANCIALIS_FELTETELEK.doc Nyomtatópatronokra külön garancia vonatkozik: http://itmedia.sk/upload/nyomtatopatron-garancia.doc Mielőtt visszaküldene bevizsgálásra valamit, érdeklődjön e-mailben a garancia@itmedia.sk címen, illetve csatolja az előzetes garanciális igényről szóló dokumentumot vagy panaszt! Az esetek döntő többségében elkerülhető egy felesleges visszaküldés, mivel a felmerülő problémák zömére tudunk megoldást ajánlani, illetve felmérhetjük a garanciális igény valódiságát, valamint az esetleges formai hiányosságokat.

FIGYELEM, freemail.hu és citromail.hu email címekre NEM TUDUNK válaszolni a jelzett szolgáltatók inkompetenciája miatt, mivel képtelenek használhatóan beállítani a levelezőszervereiket, és így visszapattannak a leveleink, illetve sokszor meg se kapjuk az ezen címekről érkező leveleket, kérjük KOMOLYAN fontolja meg hogy más szolgáltatót használ ha e-mailben szeretne velünk kommunikálni! (Ajánlott szolgáltató: gmail)

Amennyiben nem mellékeli a dokumentumban kért adatokat, a visszaküldött terméket NEM vizsgáljuk meg, és bármilyen garanciális igényt ELUTASÍTUNK.


FIGYELEM!!! Nemzetközi NETTO számlás vásárlás esetén kizárólag PECSÉT és ALÁÍRÁS ellenében tudjuk az árut átadni! Ha ezek valamelyike hiányzik, +20% ÁFA kaució megfizetése terheli a vevőt!


Egy már megrendelt, és csomagolásra került megrendelés STORNÓZÁSÁNAK díja
5 EUR, melyet a következő megrendelésnél számolunk fel. Amennyiben a csomagot már kiadtuk futárnak, a díj 10 EUR, mivel a logisztikai szolgáltatást cégünk a vevő kérése szerint megrendelte és ki is fizette. Ezesetben postai díjbekérő levelet küldünk ki, amelyet határidőn túli tartozás esetén behajtó cégnek adunk át. A díjbekérő levél kiküldésétől, valamint a stornó díj felszámításától csak egyedi elbírálás alapján tudunk eltekinteni.


2011 Február 4-től az átnemetileg elfogyott termékeinkre is lehet leadni rendelést, amit azonnal felveszünk rendelésbe, amint megérkezik az adott termék. Így biztosan nem marad le az adott akciókról, mivel a rendelésnél érvényes áron kapja meg a terméket! * Figyelem, az előrendelésre ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a leadott rendelésekre, amennyiben mégsem kéri a megrendelést, és már megrendeltük az adott terméket, úgy a következő megrendelésénél stornó díjat számolunk fel!** * ez alól kivételt képeznek azok az akciók, ahol a hírlevélben kiküldésre kerül hogy AMÍG A KÉSZLET TART, illetve 5%-nál nagyobb beszerzési ár eltérés esetén is módosítjuk az árat, ám ezesetben a vevő díjmentesen elállhat a vásárlástól. ** Amennyiben a megrendelést nem tudjuk 20 napon belül leszállítani, úgy a csomagot díjmentesen stornóztathatja.
Szerzõdéstõl való elállás A felhasználónak joga van az áru átvételétõl számított 7 munkanapon belül minden megadott ok nélkül elállni a szerzõdéstõl. Amennyiben szeretne elállni a szerződéstől (szeretne visszaküldeni valamit amire nincs szüksége mégsem):
 -  az átvett árut vissza kell küldeni szlovákiai telephelyünkre NEM UTÁNVÉTES, nemzetközi tértivevényes csomagban.  -  a visszaküldött árunak sértetlennek és hiánytalannak kell lennie, valamint szükséges az eredeti számlát mellékelni. A hiánytalanságát ellenőrizni fogjuk!  -  a szerzõdéstõl való elállás abban az esetben érvényes, ha az áru az átvevés napjától 7 munkanapon belül vissza lett küldve, amit a vevő hitelt érdemlően bizonyítani is tud. (pl. postai feladó)  -  A szükséges feltételek teljesülése esetén, a visszaküldött áru átvétele után az eladó köteles 15 napon belül a vevõnek visszaküldeni a pénzt postai utalványon, vagy banki átutalással az ügyfél által megadott bankszámlájára, vagy közös megegyezés alapján a kérdéses összeg levásárolható.  -  Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket teljes mértékben a vevő viseli. (például, de nem kizárólag: visszaküldés költsége, utalási költség, újra bevételezés költsége, amelyeket utólag sem térítünk meg!)  -  Adathordozók esetében kizárólag bontatlan csomagot áll módunkban jóváírni, bontott csomagokat semmilyen esetben sem fogadunk el! Figyelem!!! Amennyiben a fentebb leírt feltételek nem teljesülnek, semmilyen formában nem áll módunkban elfogadni a vásárlástól való elállást, és a beküldött csomagot a vevő költségére visszajuttatjuk neki!!! A vevő érdekében ajánlott visszaküldés előtt a garancia@itmedia.sk címen jelezni a szándékot.

A temékeinkből történő választást igyekszünk naprakész információkkal és képekkel megkönnyíteni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a gyártók gyakran megváltoztatják egy-egy termék megjelenését, vagy akár műszaki adatait is, anélkül, hogy ezt bárhol jeleznék, ezért a termékek leírása csak tájékoztató jellegű. A temékeinknél látható fotóktól a termékek jelenlegi megjelenése eltérhet, de funkciójukat tekintve azonosak a képen láthatóval. Kérjük önöket, amennyiben a termékeken a használatot, funkciót befolyásoló változást találnak, akkor segítsék munkánkat azzal, hogy ezt jelzik az info@itmedia.sk címen. Ha nem biztos valamelyik termék funkciójában, kérjük rendelés előtt mindenképp érdeklődjön telefonon, vagy a fórumunkon.


Törzsvásárlói kedvezmények:
Azon vásárlóink, akik teljesítik az alábbi feltételeket, kedvezményes áron jogosultak vásárolni termékeinkből. A vásárolt terméktől függően 3~10% kedvezményt jelent a törzsvásárlói kedvezmény a termék normál árához képest. Ehhez szükséges, hogy a vevő az alábbi feltételek közül valamelyik csomagnak megfeleljen:

 • 35 napon belül legalább 100 euró összértékben rendeljen, amiből 2 megrendelése meghaladja a 20 euró értéket. Minimum 5 átvett rendeléssel kell hogy rendelkezzen.

 • 70 napon belül legalább 200 euró összértékben rendeljen, amiből 3 megrendelése meghaladja a 20 euró értéket. Minimum 5 átvett rendeléssel kell hogy rendelkezzen.

 • 100 napon belül legalább 200 euró összértékben rendeljen, amiből 2 megrendelése meghaladja a 80 euró értéket. Minimum 5 átvett rendeléssel kell hogy rendelkezzen.

 • 70 napon belül legalább 300 euró összértékben rendeljen, amiből 2 megrendelése meghaladja a 100 euró értéket. Minimum 5 átvett rendeléssel kell hogy rendelkezzen.

 • Aki teljesíti ezeket a feltételeket, a törzsvásárlói program szerinti A2-es kategória alapján számolt árakat kapja AUTOMATIKUSAN. Ezeket a kategóriákat a rendszer automatikusan számolja, így a telefonos ügyintézővel folytatott erélyes hangnemű szóváltás semmilyen eredményre nem fog vezetni, mivel az árakat az adott ügyfél tényleges vásárlásai alapján adjuk.
  Aki ezeket a feltételeket nem teljesíti, nem tekinthető állandó partner törzsvásárónak, független attól, hogy esetenként 4-5 évvel ezelőtt milyen mennyiségben és milyen gyakorisággal vásárolt.
  Amennyiben úgy érzi, megilletné a kedvezmény, de mégsem kapja meg, úgy a nagyker@itmedia.sk címen egyeztethet a részletekről.
  Nagyobb tételű vásárlás esetén (200 euró felett) mód van egyedi kedvezmény igénybevételére is, amiről szintén e-mailben tud érdeklődni.

  Kiszállítási díjak terület és értékhatár alapján
  * 2010 November 1-től a kiszállítási díjat a megrendelés összértékével arányosan csökkentjük. Így ha valaki az ingyenes szállítási határ 80%-áért rendel, akkor a maximum szállítási díjból 80% kedvezményt adunk!
  BUDAPEST
  ECO csomagponti
  átvétellel
  Szállítás: 1-4 munkanap
  2 EUR (796 Ft) alattmax. 1 EUR* (398 Ft)
  2 EUR (796 Ft) felettIngyenes

  BUDAPEST
  csomagponti
  átvétellel
  Szállítás: 1 munkanap
  20 EUR (7960 Ft) alattmax. 1 EUR* (398 Ft)
  20 EUR (7960 Ft) felettIngyenes

  BUDAPEST
  házhozszállítással
  Szállítás: 1-3 munkanap
  A Budapesti címeket 2018 Novemberével kezdődően a SPRINTER futárszolgálat szállítja ki alap esetben, kivéve ha a saját futárnak útba esik, ezesetben aznap előzetesen telefonon értesítjük a szállításról.
  Vidéki
  települések

  Csomagponti
  Átvétellel


  Szállítás: 2 munkanap
  50 EUR (19900 Ft) alattmax. 3 EUR* (1194 Ft)
  50 EUR (19900 Ft) felettIngyenes
  A pickpackponti díjszámolás szerint példa néhány díjra:
  5 EUR(1990 Ft) rendelésnél2.7 EUR(1074.6 Ft)
  10 EUR(3980 Ft) rendelésnél2.4 EUR(955.2 Ft)
  20 EUR(7960 Ft) rendelésnél1.8 EUR(716.4 Ft)
  30 EUR(11940 Ft) rendelésnél1.2 EUR(477.6 Ft)
  40 EUR(15920 Ft) rendelésnél0.6 EUR(238.8 Ft)
  50 EUR(19900 Ft) rendelésnél0 EUR(0 Ft)
  Figyelem, a pickpackpont nem jelent házhozszállítást, a csomagokat a kiválasztott csomagponton lehet átvenni 5 munkanapon belül!
  Vidéki
  települések


  Szállítás: 1-3 munkanap
  60 EUR (23880 Ft) alattmax. 4 EUR* (1592 Ft)
  60 EUR (23880 Ft) felettIngyenes
  2010 November 1-étől minden vidéki csomagot felár nélkül kézbesítünk házhoz, nem kell a csomagért kijönni a találkozási pontra!
  2018 Július 30-tól az ingyenes szállítási érték 80 euróra változik, valamint a szállítási díj 4 euróra csökken.
  Az új szállítási díjszámolás szerint példa néhány díjra:
  5 EUR(1990 Ft) rendelésnél3.67 EUR(1460.66 Ft)
  10 EUR(3980 Ft) rendelésnél3.33 EUR(1325.34 Ft)
  20 EUR(7960 Ft) rendelésnél2.67 EUR(1062.66 Ft)
  30 EUR(11940 Ft) rendelésnél2 EUR(796 Ft)
  50 EUR(19900 Ft) rendelésnél0.67 EUR(266.66 Ft)
  55 EUR(21890 Ft) rendelésnél0.33 EUR(131.34 Ft)
  60 EUR(23880 Ft) rendelésnél0 EUR(0 Ft)
  Figyelem, a szállítási díj számítási alapba nem számít bele az esetleges kiárusításos/fixáras termékek értéke!
  Bövebb információ a vásárlásról, szállításról, egyéb gyakran feltett kérdések
  A Magyarországon hatályos jogszabályok értelmében továbbértékesítés esetén a vásárló köteles megfizetni az ARTISJUS által meghatározott jogdíjat az üres adathordozók után.
  Az artisjus elvi állásfoglalása alapján magánszemélyeknek, akik külföldröl vásárolnak, és kizárólag magánfelhasználásra, ezt a díjat nem kell megfizetni.
  Bövebb információ itt található: http://www.itmedia.sk/itmedia-tajekoztatas.doc
  .
  O . O